IKM RADA AS har lang erfaring innen rekruttering og rådgiving.
«Vi har menneskene som skaper fremtiden»

IKM RADA AS

IKM RADA AS er en ledende aktør som forstår verdien av fremtidens kompetanse. Vi tilbyr våre kunder både innleie og direkterekruttering av ingeniører, ledere, teknisk operativt - og administrativt personell innen følgende bransjer;

rådgivende (RIB, RIE, RIV, RIA, RIG, VA, LARK m.m.)
samferdsel/infrastruktur/bane
fornybar energi/kraft
industri/teknologi
marine
olje/gass

Våre kunder utgjør en betydelig andel av de mest fremtredende aktørene innen norsk næringsliv. 

Våre ansatte er kjent for å inneha en høy kompetanse og skal skape en merverdi for våre kunder. IKM RADA er en kunnskapsbedrift og våre ansatte er og skal være opptatt av faglig stolthet og integritet og levere kvalitet i henhold til dette. Derfor bruker vi mye ressurser på å utvikle våre ansatte gjennom omfattende kursing og kompetansefond.

Vi i IKM RADA har lang erfaring innen rekruttering og rådgiving, men ikke minst fagområdene vi har spesialisert oss innenfor. Vi forstår våre kunder og deres behov, og har det beste utgangspunkt for å levere akkurat det våre kunder trenger. Vi tror på den kraften vi har i egenskap at vi er godt utdannet, erfaring fra næringen og et omfattende nettverk. 

Vi er lokalisert både i Bergen, Oslo og Stavanger, men har også ansatte andre steder Norge. I tillegg leverer vi ressurser til internasjonale oppdrag.

Tjenester

Rådgiving

Vi har lang og god kompetanse innen rådgiving og bistår gjerne våre kunder med hjelp og støtte innen ledelse, prosjektplanlegging, igangsettelse, strategi og utvikling, opp/nedbemanning og generelt innen HR tjenester.

Innleie

Et dynamisk marked stiller store krav til en fleksibel personalstyrke. Vi har noen av de dyktigste ingeniørene og lederne i markedet, og vi leier de ut til våre kunder. Våre ansatte leies ut på både korte og lengre oppdrag. Dette er en effektiv og god måte å avlaste prosjektene når arbeidsmengden øker for eksempel ved permisjoner, langvarig sykefravær, ferie, sesongvariasjon, uforutsigbart marked, varierende oppdragsmengde og tilgang til å tilby ansettelse etter avtale. Vi har hele kompetansespekteret tilpasset kundens og prosjektets behov. Vi er opptatt av å bruke riktig ressurs på riktig sted til rett tid.

Rekruttering

Ønsker du å styrke staben mer permanent har vi ulike løsninger for våre kunder. Vi kan ta hele rekrutteringsprosessen, eller komme med veiledning og rådgiving innen de områdene man trenger hjelp. Dette kan være leting av kandidater, annonsering, bakgrunnssjekk, testing m.m. Rekruttering er tidskrevende og en vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Vi er opptatt av å finne den rette ressursen som har den rette kompetansen, erfaringen og ikke minst det lille ekstra som hjelper din bedrift å vokse. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Adresse

IKM RADA AS
Spaces Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Cookies