IKM Rada  er et ledende konsulentselskap som leverer høyt kvalifiserte medarbeidere til de største selskapene i Norge.

Om oss

IKM Rada er en ledende aktør som forstår verdien av fremtidens kompetanse. Vi tilbyr våre kunder både innleie og direkterekruttering av ingeniører, ledere, teknisk operativt - og administrativt personell innen:

rådgivende (RIB,RIE,RIV, RIG, VA, LARK m.m.)
samferdsel/infrastruktur/bane
fornybar energi/kraft
industri/teknologi
marine
olje/gass

Våre kunder utgjør en betydelig andel av de mest fremtredende aktørene innen norsk næringsliv. 

Våre ansatte er kjent for å inneha en høy kompetanse og skal skape en merverdi for våre kunder. IKM Rada er en kunnskapsbedrift og våre ansatte er og skal være opptatt av faglig stolthet og integritet og levere kvalitet i henhold til dette. Derfor bruker vi mye ressurser på å utvikle våre ansatte gjennom omfattende kursing og kompetansefond.

Vi i IKM Rada har lang erfaring innen rekruttering og rådgiving, men ikke minst fagområdene vi har spesialisert oss innenfor. Vi forstår våre kunder og deres behov, og har det beste utgangspunkt for å levere akkurat det våre kunder trenger. Vi tror på den kraften vi har i egenskap at vi er godt utdannet, erfaring fra næringen og et omfattende nettverk. 

Vi er lokalisert både i Bergen, Oslo og Stavanger, men har også ansatte andre steder Norge. I tillegg leverer vi ressurser til internasjonale oppdrag.

Adresse

IKM RADA AS
Spaces Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Cookies