IKM Rada har signert avtale om rekruttering til «Sotrasambandet».

IKM Rada har signert avtale om å bistå Sotra Link Construction med rekruttering til «Sotrasambandet» - norgeshistoriens hittil største fastpriskontrakt innen samferdsel.

Sotra Link Construction er joint venture-foretaket som er tildelt kontrakten for å bygge det nye Sotrasambandet for Statens vegvesen, inkludert Norges første 4-felts hengebru. Byggestart er planlagt 1. kvartal 2023 og ny vei skal åpnes 1. juni 2027. Sotra Link sitt hovedkontor ligger i Knarrevik Næringspark, like utenfor Bergen sentrum.

Sotra Link-konsortiet består av det spanske byggefirmaet FCC, det italienske industrikonsernet Webuild og det sørkoreanske sivilingeniørselskapet SK ecoplant.

Dette er den største veiinfrastrukturkontrakten i norsk historie, og en av de største kontraktene tildelt i Europa i 2021.

 - Vi er svært fornøyde med at IKM Rada har blitt tildelt denne kontrakten, sier administrerende direktør i IKM Rada, Marita Tunes. –Dette er definitivt et av de mest spennende og utfordrende samferdselsprosjektene vi har sett her til lands. Vi er svært ydmyke og takknemlige for at Sotra Link Construction har gitt oss denne tillitserklæringen og vil ha oss som samarbeidspartner på dette prosjektet.

- Dette vil absolutt bli et krevende og komplekst prosjekt, noe som vi vet er attraktivt for dem som søker en utfordring, supplerer Anette Gandrudbakken, som er Advisor og ansvarlig for dette prosjektet i IKM Rada. Vi gleder oss til å tilby dyktige lokale ressurser denne muligheten, legger hun til.

Avtalen gir IKM Rada enda et stort referanseprosjekt innen fastrekruttering, noe som er et forholdsvis nytt satsningsområde for selskapet.

Avtalen er foreløpig for ett år, med opsjon på forlengelse.

Anette Gandrudbakken, Advisor og ansvarlig for rekrutteringsprosjektet i IKM Rada

Adresse

IKM RADA AS
Spaces Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Cookies