Vant omfattende rammeavtale for Bane NOR

Arbeidsfellesskapet bestående av IKM Rada, Advansia, AFRY, Cemit og Sitepartner har vunnet 3 nye rammeavtaler innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse/kontrollingeniør for Bane NOR. Arkitektselskapet Gottlieb Paludan Architects er del av arbeidsfellesskapet i rammeavtalene for prosjekt- og prosjekteringsledelse.

Bane NOR skal investere betydelig i jernbaneutbygging, digitalisering og innovasjon og vedlikehold i Norge de neste årene. Selskapets formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling.

- Vi er ydmyk og stolt over å få tildelt denne viktige avtalen med Bane NOR, og vi ser frem til å bidra inn i arbeidsfelleskapet. Dette vil ikke minst gi våre ansatte spennende muligheter i tiden som kommer, sier Dag Samsonsen, direktør samferdsel/infrastruktur i IKM Rada.

Bane NOR har en omfattende portefølje av prosjekter som krever bred tverrfaglig kompetanse. Ansvaret for utføring og leveranser ligger i divisjonene for utbygging, kunde og marked, eiendom og drift og teknologi.

Adresse

IKM RADA AS
Spaces Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Cookies