Rada Norge styrker Oslo-kontoret

Lene Olafsen-Høibach er ansatt som ny teamleder i Rada Norge. Nå skal hun være med å styrke selskapets Oslo-kontorer på Skøyen.

– Jeg trenger nye utfordringer samtidig som selskapet har pirret min nysgjerrighet, så dette er noe jeg gleder meg veldig til. Rada Norge virker som et meget spennende selskap og jeg har stor tro på måten de jobber på, de gode kundene de allerede har avtaler med og måten de ivaretar sine ansatte på, sier Olafsen-Høibach.

Noe jeg brenner for

Den nye teamlederen kan skilte med en lang og solid erfaring innen rekruttering og strategisk rådgivning. De siste ni årene har Olafsen-Høibach spesialisert seg innen kompetanse-, organisasjons- og lederutvikling i Statens Vegvesen. Kombinasjonen av den gode bransjekunnskapen og hennes brede erfaring, gjør at hun er utstyrt med de rette verktøyene når hun nå skal jobbe opp mot rådgivende selskaper innenfor bygg, anlegg og samferdsel.  

– Tiden er inne for å gjøre noe nytt. Jeg gleder meg til å utvide nettverket mitt enda mer og bli kjent med nye selskaper og egne ansatte. Videre ser jeg fram til å få mer ansvar og bruke tiden på å tilføre Rada Norge enda et perspektiv, sier Olafsen-Høibach.

God match

Selv om hun gleder seg stort til å begynne i Rada Norge, innrømmer hun at det blir trist å forlate Statens Vegvesen, som har vært en meget god arbeidsgiver i mange år. Etter tre pågående prosesser med like mange potensielle arbeidsgivere, falt valget på Rada Norge - konsulentselskapet seilte fram som det beste alternativet.

– Det virker som et meget godt konsulentselskap å jobbe i. Selskapet har flat struktur, gode muligheter for utvikling og er, etter min oppfatning, i en sunn og stabil vekst. I tillegg gjennomsyres bedriftskulturen av at selskapet nettopp er opptatt av menneskene og at de ansatte skal ha det bra. Det er en av årsakene til at jeg valgte nettopp denne arbeidsgiveren i en fase i livet hvor jeg ikke var arbeidssøkende.

Les også: Rakettforsker bygger bybane i Bergen

Bygger gode team

Hun har brukt mye ressurser på å bygge gode team i flere avStatens Vegvesen sine avdelinger og innen ulike fagområder. Dette har ført til en høy score på flere medarbeidertilfredshetsundersøkelser og økt engasjement fra både ledere og medarbeidere. Nå ser hun fram til å gjøre det samme for Rada Norge.

– Jeg har høstet gode erfaringer på å forme rekrutteringsprosessene mine og hatt høyt fokus på relasjonsbygging i mitt arbeid. Tillit og samarbeid er helt essensielt for å få grupper til å fungere i en sammensatt organisasjon. Jeg brenner for kultur og arbeidsmiljø, og det har vært et av de områdene jeg har brukt mye tid på i Statens Vegvesen.

Olafsen-Høibach har noen hektiske uker foran seg når hun begynner i Rada Norge 1. februar. I starten skal hun nemlig bruke mye tid på å bli kjent med både kunder og konsulenter.

– Erfaringene fra Statens Vegvesen kommer jeg til å bringe med meg videre inn i Rada Norge, og jeg vil være opptatt av å skape en arbeidsplass der vi lærer av hverandre, deler kunnskap og gjør hverandre gode. Åpenhet og respekt er noe jeg har stor tro på. Veien må bli til mens jeg går, men det å bli kjent med bedriften og skape en god relasjon til de jeg skal jobbe sammen med, er noe av det viktigste jeg kommer til å gjøre i startfasen. Jeg tror ikke jeg har gjort mange feilansettelser gjennom karrieren, og det er en trend jeg kommer til å fortsette å ha fokus på framover, smiler Olafsen-Høibach.

Vil også du ha en jobb der du får jobbe med krevende og spennende prosjekter? Da bør du sjekke ut stillingsportalen vår. Rada Norge er alltid på jakt etter dyktige ingeniører.

Adresse

IKM RADA AS
Spaces Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Cookies